Rundvleesworst – Complete maaltijd voor uw hond

1.95

Deze rundvleesworsten zijn gemaakt door een ambachtelijk slager die zijn eigen vee nog mag slachten. De verwerking van het vlees doet de slager altijd zo snel mogelijk om de hoogste en beste kwaliteit te leveren. Bij de verwerking van de hondenworsten gebruikt deze slager geen conserveermiddelen , zout, geur-kleur en smaakstoffen, granen en gluten. De rundvleesworst is PUUR en bestaat uit 92% rundvlees en 8% groenten. Door de ingrediƫnten, de versheid en geen toevoeging van water is deze vleesworst stevig van structuur. De vleesworsten worden na de bereiding gelijk ingevroren.

De vleesworst is een complete maaltijd voor uw hond. Er zitten van nature heel veel bouwstoffen in vers vlees zoals vetten, eiwitten, vitamine A, B1, B3, B6, B12 en D. Ook rijk aan mineralen als ijzer, zink, kalium, calcium en magnesium.

Deze rundvleesworsten zijn geschikt voor grote en kleine honden.

Gevarieerde maaltijden voor de hond worden aanbevolen.

Uitverkocht

Extra informatie

Inhoud

500 gram

Ingrediƫnten

8% Groenten, 21% Botten, 42% Vlees, 26% Pens, 3% Lever., Zonder toevoegingen van conserveermiddel, zout, geur, kleur en smaakstoffen., Zonder toevoeging van long, milt, nieren en water.

Land van herkomst

Nederland

Let op

Kan alleen afgehaald worden. Worsten zijn ingevroren.