Snacks

Hondensnacks zelf gedroogd en zonder toevoegingen 100% Puur Natuur.

Wij zijn Guido en Kitty en wonen in Etten-Leur. Wij zijn al 30 jaar in het bezit van honden en fokken sinds 2013 met ruwharige teckels. Onze kennelnaam is de Bende van de Ruwe Rakkers. De maaltijden van onze honden bestaan uit vlees en vis worsten, maar ook de hondensnacks bestaan uit vlees en vis.

Waarom wij gestart zijn met het drogen van vlees en vis?

Doordat een paar van onze honden steeds last van hun maag en darmen hadden, zijn wij op onderzoek gegaan waar dit vandaan zou kunnen komen. Duidelijk was voor ons dat het om de hondensnacks ging. In de meeste hondensnacks zitten nogal wat toevoegingen, die niet elke hond kan verdragen. Ook is dit ongezond voor de hond, door veelal toevoegingen van zout, conserveermiddelen en pesticiden. Wij zijn zelf hondensnacks gaan drogen om alles uit te testen, moet als doel: een hondensnack eten zonder daar last van te krijgen. Dat was voor ons het punt om daar alle honden van mee te laten genieten!

Wij drogen nu zelf alle hondensnacks, met vlees en vis dat wij zelf lokaal kopen in Nederland. Wij gebruiken geen enkele toevoeging: Het is bij ons Puur Natuur! 100% vlees en/of vis. Wij doen dit heel graag omdat elke hond een heerlijke vlees/vis snack verdient.

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond